Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kurczak po chińsku, ryż brązowy, surówka z białej kapusty
Kiełki fasoli mung, Pieprz czarny, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Por, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Imbir różowy marynowany, Cebula biała, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Kurczak (pierś), Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Cukier, Sól, Ryż brązowy, Olej rzepakowy, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 360 kJ/325 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 38,2 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 21,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.