Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak po meksykańsku z brązowym ryżem i salsą pomidorową z awokado
Sałata mix, Ryż brązowy, Kolendra, Awokado Hass, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Cebula czerwona, Ogórek zielony, Fasola czerwona, Czosnek, Sól, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kmin rzymski, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kukurydza, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 960 kJ/229 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 25,3 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 20,6 g |
Sól: 0,7 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.