Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kurczak po zbójnicku z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
Cebula biała, Majeranek, Tymianek, Kurkuma, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Czosnek, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Papryka słodka, Miód pszczeli, Kurczak (pierś), Cukier, Sól, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta biała, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 270 kJ/304 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 24,0 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 23,4 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.