Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
Kurczak teriyaki, makaron udon, warzywa z patelni
SEZAM biały, Kurczak (pierś), Cukier, Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Sok z limonki, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Sól, Makaron udon (mąka PSZENNA, skrobia z tapioki modyfikowana, emulgator: gliceryna, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu, woda), Szczypiorek, Groszek cukrowy, Marchew, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 926 kJ/460 kcal |
Tłuszcz: 7,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 60,0 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 38,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.