Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
-
Less Carb
XXX_Kurczak w śmietankowym sosie z pesto bazyliowym i szparagami, bezglutenowy makaron, surówka marchewkowa
Bazylia, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Szparagi, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Czosnek, Cebula biała, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Wywar warzywny (zawiera SELER), Cukier, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 255 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 27,9 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 24,8 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.