Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Kurczak w sosie cytrynowo-tymiankowym, mix kasz, warzywa z pary
Tymianek, Sok z cytryny, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Kasza jaglana, Kasza gryczana palona, Kasza gryczana niepalona, brokuł, kalafior, marchewka, Kurczak (pierś), Tymianek, Cukier, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 838 kJ/678 kcal |
Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 88,3 g w tym cukry: 12,2 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 61,2 g |
Sól: 0,7 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.