Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87
-
Less Gluten
Kurczak w sosie cytrynowym, ziemniaki pieczone, pieczarki w glazurze miodowo-balsamicznej
Cytryna, Pieprz czarny, Papryka słodka, Pieczarka, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Natka pietruszki, Czosnek, Rozmaryn, Oliwa z oliwek, Kurczak (pierś), Olej rzepakowy, Miód pszczeli, MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Sól, Sok z cytryny, Pieprz cytrynowy, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 4 890 kJ/1 169 kcal |
Tłuszcz: 65,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 38,1 g |
Węglowodany: 88,0 g w tym cukry: 24,4 g |
Błonnik: 10,5 g |
Białko: 64,6 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.