Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Kurczak w sosie dyniowo-koperkowym, ziemniaki pieczone, surówka selerowa z rodzynkami
Cukier, Kurkuma, surówka selerowa z rodzynkami, Koperek, Dynia, Czosnek, ŚMIETANA 15% tł., Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Tymianek, Imbir, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 105 kJ/503 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 53,3 g w tym cukry: 14,2 g |
Błonnik: 9,3 g |
Białko: 40,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.