Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak w sosie dyniowo-marchewkowym, ryż basmati, surówka coleslaw
Cukier, Ryż basmati, Dynia, ŚMIETANA 15% tł., Oliwa z oliwek, Marchew, Kurkuma, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Cebula biała, Natka pietruszki, Liść laurowy, Kurczak (pierś), Indyk, Czosnek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 027 kJ/723 kcal |
Tłuszcz: 19,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 89,7 g w tym cukry: 14,5 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 54,0 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.