Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak w sosie marchewkowo-koperkowym, ryż basmati, surówka coleslaw
Majeranek, Liść laurowy, Koperek, Ziele angielskie, ŚMIETANA 15% tł., Por, Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Marchew, Kurkuma, Miód pszczeli, Ryż basmati, Kurczak (pierś), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 326 kJ/317 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 28,9 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 29,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.