Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
-
Dairy Free
Kurczak w sosie orzechowym z imbirem i grillowaną papryką, czarny makaron
SEZAM czarny, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pieprz czarny, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Miód pszczeli, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Papryka czerwona, makaron spaghetti z atramentem z kałamarnicy (PSZENICA durum, woda, atrament z kałamarnicy (MIĘCZAKI)), Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Imbir, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 709 kJ/887 kcal |
Tłuszcz: 21,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 93,2 g w tym cukry: 15,5 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 79,6 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mięczaki
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.