Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak w sosie parmezanowym, bezglutenowe spaghetti, sałata z sosem winegret
Cukier, Pomidorki daktylowe, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Wywar warzywny (zawiera SELER), Rukola, Ogórek zielony, Kurczak (pierś), Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Czosnek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Liść laurowy, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 935 kJ/462 kcal |
Tłuszcz: 19,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 30,7 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 41,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.