Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej
Cukier, Cebula czerwona, Czosnek, Ananas, Sok z cytryny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Marchew, Mąka ziemniaczana, Ryż biały, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, surówka z kapusty pekińskiej (kapusta pekińska, marchew, papryka, kukurydza, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, natka pietruszki, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 211 kJ/289 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 43,3 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 20,7 g |
Sól: 0,8 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.