Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Kurczak w sosie słodko kwaśnym, ryż biały, surówka z czerwonej kapusty
Imbir, Ryż biały, Ananas, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Marchew, Mąka ziemniaczana, Cukier, Cebula czerwona, Czosnek, Kolendra, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 735 kJ/415 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 62,2 g w tym cukry: 6,4 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 28,3 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- mięczaki
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.