Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak z brązowym ryżem i warzywami
Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kurczak (pierś), Olej rzepakowy, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Cebula czerwona, Cukinia, Fasolka szparagowa zielona, Papryka czerwona, Ryż brązowy, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 566 kJ/135 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 13,3 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.