Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Kurczak z brązowym ryżem i warzywami

Kurczak (pierś), Ryż brązowy, Cukinia, Papryka czerwona, Fasolka szparagowa zielona, Szczypiorek, Olej rzepakowy, Sól, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Cebula czerwona, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
566 kJ/135 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 13,3 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 11,7 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: