Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
XXX_Kurczak zapiekany z pieczarkami i serem, ziemniaki, surówka z kapusty z ogórkiem i koperkiem
Cukier, Tymianek, Ziemniaki, Surówka z białej kapusty z ogórkiem i koperkiem, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieczarki, Cebula biała, Sól, Imbir, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 573 kJ/376 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 44,8 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 34,2 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.