Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kwaśnica z boczkiem
Wywar warzywny (zawiera SELER), Kapusta kwaszona, Liść laurowy, Majeranek, Ziele angielskie, Ziemniaki, Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Podgrzybki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 495 kJ/118 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.