Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Laksa z dorszem, papryką i makaronem sojowym
Pieprz czarny, Papryka czerwona, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), JAJA kurze, Kolendra, Sok z limonki, Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Olej rzepakowy, Sól, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Mąka ziemniaczana, liście kafiru, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Cebula biała, DORSZ, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 885 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 11,3 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 19,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.