Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Laksa z dorszem, papryką i makaronem sojowym

DORSZ, Papryka czerwona, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Woda, Cebula biała, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), JAJA kurze, Natka pietruszki, Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Kolendra, Sól, Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Sok z limonki, liście kafiru, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Pieprz czarny, Pieprz cytrynowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
884 kJ/211 kcal
Tłuszcz: 10,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g
Węglowodany: 11,4 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 19,1 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • jaja
  • ryby i produkty pochodne
  • skorupiaki i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: