Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Laksa z tofu, boczniakami i kolendrą, makaron sojowy

SEZAM czarny, Kolendra, Cebula biała, Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Sok z limonki, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Czosnek, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 733 kJ/414 kcal
Tłuszcz: 22,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,7 g
Węglowodany: 36,8 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 18,7 g
Sól: 4,4 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • skorupiaki i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: