Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Laksa z tofu, boczniakami i kolendrą, makaron sojowy
SEZAM czarny, Kolendra, Cebula biała, Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Sok z limonki, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Czosnek, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 733 kJ/414 kcal |
Tłuszcz: 22,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,7 g |
Węglowodany: 36,8 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 18,7 g |
Sól: 4,4 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.