Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Laksa z tofu, boczniakami i kolendrą, ryż basmati
SEZAM czarny, Kolendra, Cebula biała, Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Sok z limonki, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Czosnek, Ryż basmati, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 335 kJ/319 kcal |
Tłuszcz: 15,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g |
Węglowodany: 30,2 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 15,0 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.