Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Laksa z tofu, brokułem i pieczarkami, makaron sojowy

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pieczarka, Brokuł, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Cebula biała, Woda, Sok z limonki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Kolendra, SEZAM czarny, Sól, Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Czosnek, Olej rzepakowy, liście kafiru

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 474 kJ/352 kcal
Tłuszcz: 17,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,1 g
Węglowodany: 34,6 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 15,7 g
Sól: 2,6 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • skorupiaki i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: