Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Lasagne z batatów ze szpinakiem, sos pomidorowy, sałatka z dressingiem winegret
Sałata mix, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka żółta, Papryka czerwona, Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Batat, Czosnek, Cebula biała, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Sól, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 860 kJ/922 kcal |
Tłuszcz: 61,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21,5 g |
Węglowodany: 77,3 g w tym cukry: 22,9 g |
Błonnik: 15,7 g |
Białko: 37,4 g |
Sól: 5,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.