Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Lasagne z batatów ze szpinakiem, sos pomidorowy, sałatka z dressingiem winegret

Sałata mix, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka żółta, Papryka czerwona, Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Batat, Czosnek, Cebula biała, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Sól, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Miód pszczeli

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 860 kJ/922 kcal
Tłuszcz: 61,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21,5 g
Węglowodany: 77,3 g
w tym cukry: 22,9 g
Błonnik: 15,7 g
Białko: 37,4 g
Sól: 5,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: