Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Lasagne z batatów ze szpinakiem, sos pomidorowy, sałatka z dressingiem winegret

Szpinak, Batat, MLEKO spożywcze 2% tł., Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula biała, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sałata mix, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MASŁO 82% tł., Koncentrat pomidorowy 30%, Sok z cytryny, Czosnek, Sól, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, .

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 802 kJ/909 kcal
Tłuszcz: 58,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g
Węglowodany: 77,2 g
w tym cukry: 24,8 g
Błonnik: 15,7 g
Białko: 38,8 g
Sól: 4,9 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: