Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Lasagne z batatów ze szpinakiem, sos pomidorowy, sałatka z dressingiem winegret

Szpinak, Batat, MLEKO spożywcze 2% tł., Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka czerwona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Olej rzepakowy, Sałata mix, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, ., MASŁO 82% tł., Koncentrat pomidorowy 30%, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Sól, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Gałka muszkatołowa

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 805 kJ/909 kcal
Tłuszcz: 58,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g
Węglowodany: 77,5 g
w tym cukry: 24,8 g
Błonnik: 15,7 g
Białko: 38,9 g
Sól: 5,1 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: