Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Vegan
Lasagne z beszamelem i wegańskim mięsem, grillowane warzywa
Rukola, Papryka ostra, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Liść laurowy, Gałka muszkatołowa, Wegańska alternatywa sera (Woda, olej kokosowy, skrobia, skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty (zawiera drożdże), substancja konserwująca: kwas sorbowy, witamina B12, barwnik: B-karoten), Cebula biała, Wegańskie mięso mielone (woda, białko SOJOWE, oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy), stabilizator: metyloceluloza, aromaty naturalne, ocet spirytusowy, sól, sok z buraka w proszku, koncentraty roślinne (czerwonej papryki, marchwi, czarnej porzeczki), ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, cebula w proszku, czosnek w proszku, pieprz czarny), SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka słodka, Marchew, Cukinia, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Rozmaryn, Papryka czerwona, Oregano, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 792 kJ/189 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 27,7 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 8,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.