Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Lasagne z brokułami, pieczarkami i żółtym serem, sałatka z pomidorów z sosem jogurtowo-czosnkowym
Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Gałka muszkatołowa, JOGURT naturalny 2% tł., Sałata lodowa, Pomidor malinowy, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Olej rzepakowy, JAJA kurze, Pieczarki, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Cebula biała, Brokuł, Koperek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 665 kJ/398 kcal |
Tłuszcz: 19,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,2 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 11,2 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 26,1 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.