Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Lasagne z ragu z dyni z wołowiną i włoską salsiccią, pomidorki pieczone
Szpinak baby, Wieprzowina, Czosnek, Miód pszczeli, Sól, Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Włoska kiełbasa, Wołowina, SELER korzeniowy, Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO klarowane, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Dynia, Cebula biała, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pomidorki cherry
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 950 kJ/227 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.