Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Lasagne z ragu z dyni z wołowiną i włoską salsiccią, pomidorki pieczone

Szpinak baby, Wieprzowina, Czosnek, Miód pszczeli, Sól, Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Włoska kiełbasa, Wołowina, SELER korzeniowy, Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO klarowane, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Dynia, Cebula biała, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pomidorki cherry

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
950 kJ/227 kcal
Tłuszcz: 10,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 21,5 g
w tym cukry: 7,7 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 12,0 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: