Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Lasagne z selera z roślinnym beszamelem, sałatka z rzodkiewką i ogórkiem małosolnym
Rzodkiewka, Roszponka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Liść laurowy, Gałka muszkatołowa, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Olej rzepakowy, Cebula czerwona, SELER korzeniowy, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 958 kJ/229 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 24,7 g w tym cukry: 10,5 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 5,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.