Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
Lasagne ze szparagami i łososiem
Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny, Sól, Tymianek, ŁOSOŚ, Olej rzepakowy, Por, Szparagi, Gałka muszkatołowa, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Rukola
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 379 kJ/330 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 35,1 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 19,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.