Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49 Star

Lasagne ze szparagami i łososiem

Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny, Sól, Tymianek, ŁOSOŚ, Olej rzepakowy, Por, Szparagi, Gałka muszkatołowa, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Rukola

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 379 kJ/330 kcal
Tłuszcz: 12,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g
Węglowodany: 35,1 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 19,1 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: