Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Lasagne ze szpinakiem, greckim serem i suszonymi pomidorami, sałatka z papryką, sos jogurtowo-bazyliowy
Sałata mix, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, Ogórek zielony, Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Czosnek, Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Bazylia
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 879 kJ/449 kcal |
Tłuszcz: 21,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,1 g |
Węglowodany: 52,1 g w tym cukry: 11,6 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 22,3 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.