Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star

Lasagne ze szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami, sałatka z pomidorkami, sos jogurtowo-bazyliowy

Sałata mix, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Czosnek, Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Gałka muszkatołowa, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Bazylia

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 857 kJ/444 kcal
Tłuszcz: 21,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,1 g
Węglowodany: 50,9 g
w tym cukry: 9,9 g
Błonnik: 6,2 g
Białko: 22,2 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: