Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Lasagne ze szpinakiem i 3 serami, sałatka ze świeżych warzyw z sosem bazyliowym
Sałata mix, Szpinak, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, Papryka żółta, Ogórek zielony, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, JAJA kurze, Makaron lasagne (mąka semolina z PSZENICY durum), Olej rzepakowy, Czosnek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Sól, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, Bazylia
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 206 kJ/288 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 34,6 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 15,2 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.