Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
Łazanki ze szparagami i kapustą, surówka z marchewki
Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Koperek, Olej rzepakowy, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Cebula biała, Kapusta biała, Czosnek, makaron łazanki (Mąka z PSZENICY durum), Por, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 867 kJ/446 kcal |
Tłuszcz: 15,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 63,3 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 16,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.