Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
-
Dairy Free
Leczo warzywne z kapustą i kiełbasą, grahamka
Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny), Cebula biała, Cukier, Cukinia, Kapusta biała, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka ostra, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 809 kJ/193 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 9,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.