Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star
  • Dairy Free

Leczo warzywne z kapustą i kiełbasą, grahamka

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny), Papryka czerwona, Cukinia, Kapusta biała, Bułka z mąki graham z czarnuszką (Mąka PSZENNA graham 1850, mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, cukier, sól, nasiona czarnuszki), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Cebula biała, Olej rzepakowy, Cukier, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Papryka ostra

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
820 kJ/196 kcal
Tłuszcz: 10,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 16,3 g
w tym cukry: 6,7 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 9,4 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: