Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Leczo warzywne z zieloną soczewicą, chleb bezglutenowy
Kiełki groszku, Chleb bezglutenowy (Woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), skrobie (ziemniaczana, tapiokowa), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, jabłkowy, z babki jajowatej), ziarna (proso, siemię lniane, słonecznik, chia), białko kurze (JAJA), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)), Cebula biała, Cukinia, Dynia, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Natka pietruszki, Soczewica zielona
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.