Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Leczo warzywne z zieloną soczewicą, chleb bezglutenowy z ziarnami na zakwasie
Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Kiełki słonecznika, Cebula biała, Cukinia, Dynia, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Natka pietruszki, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 721 kJ/172 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 23,1 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.