Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Vegan
Leczo warzywne z zieloną soczewicą, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Kiełki słonecznika, Cebula biała, Cukinia, Dynia, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Natka pietruszki, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 906 kJ/217 kcal |
Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 37,4 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.