Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Leczo z boczniakami

Cebula biała, Cukier, Cukinia, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka ostra, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Natka pietruszki

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
622 kJ/149 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 17,5 g
w tym cukry: 10,3 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: