Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Dairy Free

Leczo z boczniakami

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Cukinia, Boczniaki, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cukier, Natka pietruszki, Papryka ostra, Papryka słodka, Papryka wędzona

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
622 kJ/149 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 17,5 g
w tym cukry: 11,7 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: