Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Leczo z boczniakami
Cebula biała, Cukier, Cukinia, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka ostra, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 622 kJ/149 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.