Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
-
-
Leczo z ciecierzycą podane z makaronem pełnoziarnistym
Ciecierzyca, Papryka słodka, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka żółta, Papryka ostra, Bakłażan, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Gałka muszkatołowa, Cukinia, Cebula biała, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 576 kJ/377 kcal |
Tłuszcz: 13,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 60,4 g w tym cukry: 10,2 g |
Błonnik: 12,1 g |
Białko: 17,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.