Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Dairy Free
Leczo z cukinią, chleb razowy ze słonecznikiem
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Papryka ostra, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka żółta, Papryka słodka, Papryka czerwona, Bakłażan, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Gałka muszkatołowa, Cukinia, Cukier, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 292 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 19,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 33,8 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.