Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22 Star
  • Dairy Free

Leczo z cukinią, chleb razowy ze słonecznikiem

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Cukinia, Bakłażan, Papryka żółta, Papryka czerwona, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Olej rzepakowy, Cukier, Czosnek, Sól, Kmin rzymski, Gałka muszkatołowa, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 292 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 19,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 33,8 g
w tym cukry: 10,6 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 8,3 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: