Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62 Star
  • Dairy Free

Leczo z kolorowymi paprykami i kiełbasą, bułka z pestkami dyni

Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka żółta, Papryka słodka, Cebula biała, Papryka ostra, Papryka czerwona, Oregano, Oliwa z oliwek, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukinia, Cukier, kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
814 kJ/195 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 18,0 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: