Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
-
Dairy Free
Leczo z kolorowymi paprykami i kiełbasą, bułka z pestkami dyni
Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Papryka wędzona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka żółta, Papryka słodka, Cebula biała, Papryka ostra, Papryka czerwona, Oregano, Oliwa z oliwek, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukinia, Cukier, kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 814 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 8,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.