Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59 Star
  • Dairy Free

Leczo z kolorowymi paprykami i kiełbasą, bułka z pestkami dyni

leczo 75% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukinia, papryka czerwona, papryka żółta, koncentrat pomidorowy 30%, cebula biała, olej rzepakowy, czosnek, cukier, oregano, papryka ostra, papryka słodka, papryka wędzona, pieprz czarny, sól), kiełbasa śląska 16% (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny), bułeczka razowa z pestkami dyni 10% (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
874 kJ/209 kcal
Tłuszcz: 11,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 17,7 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 9,4 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: