Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star
  • Dairy Free

Leczo z kolorowymi paprykami i kiełbasą, bułka z pestkami dyni

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), kiełbasa śląska (mięso wieprzowe, sól peklująca, kolendra, pieprz czarny), Papryka żółta, Cukinia, Papryka czerwona, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Cebula biała, Oliwa z oliwek, Cukier, Sól, Papryka ostra, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Oregano, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
878 kJ/210 kcal
Tłuszcz: 11,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 18,1 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 9,5 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: