Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
Leczo z papryką, cukinią, bakłażanem i zieloną soczewicą, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Bakłażan, Cebula biała, Cukinia, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Soczewica zielona, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 859 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 28,8 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.