Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16 Star
  • Dairy Free

Leczo z papryką, cukinią, bakłażanem i zieloną soczewicą, chleb razowy

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka czerwona, Soczewica zielona, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Bakłażan, Cukinia, Cebula biała, Olej rzepakowy, Natka pietruszki

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
859 kJ/205 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 28,8 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: