Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Lemon cake
Mięta, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Ksylitol, Mąka kukurydziana, Mąka owsiana bezglutenowa, MASŁO 82% tł., Proszek do pieczenia, Sok z cytryny, Sól, JAJA kurze, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 617 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 18,9 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.