Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Łosoś BBQ z sezamem, ryż basmati, surówka marchewkowa z ananasem
SEZAM biały, Pieprz czarny, Sól, ŁOSOŚ, Ryż basmati, Cukier, Czosnek, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos worcestershire (zawiera SELER), ananas, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 535 kJ/606 kcal |
Tłuszcz: 22,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 67,7 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 33,8 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.