Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Łosoś teriyaki z duszoną papryką i cebulą, kasza jaglana
Cebula czerwona, Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Kasza jaglana, Sól, Pieprz czarny, ŁOSOŚ, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 459 kJ/588 kcal |
Tłuszcz: 21,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 63,8 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 35,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.