Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
Łosoś w mleczku kokosowym z czarną soczewicą, fasolką i kolendrą, makaron soba z prażonymi fistaszkami
Kolendra, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, ŁOSOŚ, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Czosnek, Fasolka szparagowa zielona, Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Soczewica czarna, ORZESZKI ZIEMNE
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 776 kJ/425 kcal |
Tłuszcz: 20,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g |
Węglowodany: 33,8 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 25,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.