Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Łosoś w sosie malinowym, ziemniaki la ratte, warzywa grillowane
Cukinia, Koperek, Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Cukier, Cebula biała, ŁOSOŚ, Ziemniaki ratte, Pieprz czarny, Rozmaryn, Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Maliny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 838 kJ/439 kcal |
Tłuszcz: 20,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 42,9 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 25,6 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.